Датчик тиску шин 5623934 5623936

Опис Відгуки Доставка і оплата

Датчик - технічні деталі:

Параметри: Значення:
Артикул: 5623934;
Тип датчику: sens.it® RS4;
Кріплення вентиля: Clip-Pin;
Радіочастота: 315 MHz;
Умовний колір: синя пробка;
Вага: 16 грамм;
Регульований кут: 20°;
Крутний момент для гайки: 3,3 Нм;
Крутний момент для гвинта: 3,3 Нм;

Вентиль - технічні деталі:

Параметри: Значення:
Артикул: 5623936;
Модель: TR413;
Тип датчику: sens.it® RS2,RS4;
Кріплення вентиля: Clip-Pin;
Посадковий діаметр, мм: 11,3+0,4;
Кут кріплення: 20°;
Максимальний тиск, бар: 4,5;
Максимальна швидкість: 130 mph (210 km/h);
Довжина, мм: 43.

Датчик RS4 використовується для заміни зламаного або вийшовшого за терміном придатності датчика. Датчик Sens.it® еквівалентний оригінальному датчику і має той же рівень функціональності і якості. Датчик тиску являє собою складний пристрій, що об'єднує датчик тиску, датчик температури, електронний компоненти вимірювання та управління, акумулятор і передавальну антену.

Датчик встановлюється на кожне колесо замість штатного вентиля. Інформація від датчика передається імпульсами з періодичністю, як правило, одна хвилина. Акумулятор підтримує працездатність датчика протягом 3-5 років. Не передбачена заміна акумулятора після закінчення терміну дії.

Принцип роботи: датчик вимірює температуру і тиск в колесі і за допомогою вбудованого радіопередавача малого радіусу дії передає інформацію на основний блок, встановлений біля водія. Основний блок обробляє отриману інформацію за заздалегідь заданими правилами і виводить її на дисплей або подає сигнал тривоги.
 
Для економії часу на очікування оригінального датчика тиску для конкретного автомобіля можна використовувати датчик sens.it, який можна запрограмувати в ремонтній майстерні скопіювавши ID код оригінального датчика або прописавши свій код з подальшим навчанням блоку управління автомобіля.
 
Кожен оригінальний датчик тиску повітря в шині має свій унікальний ідентифікаційний код. При кожній перестановці шин, або при заміні одного або декількох датчиків системи TPMS, необхідно зіставити ідентифікаційні коди датчиків з розташуванням нових коліс і шин.
 
Датчики настроюються відповідно до положення шини / колеса в наступному порядку: ліве переднє колесо, праве переднє колесо, праве заднє колесо і ліве заднє колесо, при цьому необхідний прилад для діагностики TPMS. Маючи дані датчики, Ви зможете скоротити складські запаси, так як одна версія датчика може покрити взаємозамінність практично в усіх транспортних засобах обладнаних системою TPMS. Клієнтам більше не доведеться чекати підходящої запасної частини.
Відгуки покупців про Датчик тиску шин 5623934 5623936

Про цей товар поки немає відгуків

  • БЕЗКОШТОВНО в межах Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Одеси;
  • самовивіз зі складу;
  • кур'єрські служби: Нова Пошта/SAT/Делівері.

Оплата в межах Києва, Дніпра, Львова, Харкова та Одеси здійснюється за такими умовами:

  • шиноремонтні матеріали доставляються безкоштовно (при замовленні від 3000 грн);
  • великогабаритні товари доставляємо безкоштовно (в регіони вартість обговорюється додатково).

Щодня зі складу компанії "АВТОМАШТЕХ" здійснюються відвантаження товару в різні регіони України. В основному, відправка* проводиться такими компаніями як "Нова Пошта", "Делівері", "SAT" та інші.

Як правило, відвантаження проводиться день в день, а це означає, що вже на наступний день Ви зможете отримати товар в зручному для Вас представництві.